Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
sracke189
by on October 11, 2021
241 views


Billige Fodboldtrøjer Børn

imponeret over den overraskende fremkomst

 


Fremtiden for medforsvarerne Andreas Christensen og Antonio


 

Chelsea Trøje, Juventus Trøje


 

fremtiden for medforsvarerne udsalg fodboldtrøjer på 42 seniorindivider

 

Blues-chefen Thomas Tuchel forbliver på markedet efter en ny midterforsvarer, på trods af de imponerende seneste præstationer af akademikeren Trevoh Chalobah.

Fremtiden for medforsvarerne Andreas Christensen og Antonio Rudiger er usikre, da begge har indgået de sidste 12 måneder af deres kontrakter.

chelsea trøje Nye tilbud til de to spillere ser ikke ud til at være i horisonten, hvilket får Tuchel og Chelsea sportsdirektør Marina Granovskaia til at søge alternativer.

Kounde har været bredt forbundet med et skifte til vestlondonerne efter at have imponeret i La Liga. Rygter har også antydet, at Real Madrid er interesseret i franskmanden.

Klausulen bliver gradvist højere, jo længere han er tilbage med den spanske side, hvilket betyder, at Chelsea bliver nødt til at bevæge sig hurtigt, hvis de er seriøse med at købe spilleren.

juventus trøje Den tidligere Fulham -målmand Marcus Bettinelli er blevet underskrevet for at stille konkurrence til Edouard Mendy og Kepa Arrizabalaga.

Tuchel ønsker stadig en midterforsvarer, og Kounde er fortsat et mål, selvom tyskeren har været imponeret over den overraskende fremkomst af Chalobah.

köpa fotbollströjor Chalobah fik sit første hold til at bukke under UEFA Super Cup-sejren over Villarreal i sidste uge efter at have klaret sig godt i løbet af præ-sæsonen.

Han var tidligere øremærket til et tredje lånetrin i sin spæde karriere, men Tuchel har forfremmet ham fra Chelseas såkaldte 'lånehold'.

Koundes ankomst kan være afhængig af, at spillere skal afsted. Blues havde i sidste uge stadig en svimlende stor trup på 42 seniorindivider.


arsenal tröjor
Maglia AC Milan
fotbollströjor sverige
manchester united tröja barn
Jalkapallo pelipaita Barcelona
maglia inter 2021
Goedkope Chili Keeper elftal shirt
manchester united drakt
liverpool drakter
real madrid trøje børn
Goedkope Monaco shirt por lo tanto, puede ver que se niega a quedarse.
 

Posted in: Family & Home
Topics: chelsea, juventus
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this