Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
seddfck8d
by on October 28, 2021
74 views 


Mbappe och Erling Haaland efter ytterligare en stor stund i


 

Billiga Fotbollströjor


 

manchester city-anfallande fotbollströjor med eget tryck billigt head-to-head om några veckor

 

Phil Foden har redan frågat Kylian Mbappe om han är 'redo' att mullra i Champions League-semifinalen. Manchester City-anfallande mittfältare måste nu anses vara bland de bästa unga stjärnorna i matchen tillsammans med Mbappe och Erling Haaland efter ytterligare en stor stund i sin karriär.

Foden gjorde den avgörande vinnaren i den första etappen på Etihad Stadium efter att Marco Reus slog ut jämningen för gästerna.

Och ikväll på Signal Iduna Park såg Foden till att City gjorde de fyra sista när han sköt hem ett åskskott från stolpen.

billiga fotbollströjor Visst, målvakten Marwin Hitz kanske hade kunnat göra det bättre men ingen tog detta sätt från den engelske landskampen.

Han delade ett speciellt ögonblick med firandet med manager Pep Guardiola, som till och med har varit beredd att bänk Raheem Sterling till förmån för 20-åringen.

Efter matchen tog Foden till sociala medier för att utfärda en utmaning till Mbappe inför semifinalen, där City skulle möta Paris Saint-Germain.

billiga fotbollströjor Foden och Mbappe är bland de nya affischpojkarna för Nike tillsammans med Haaland när de förbereder sig för att låsa horn i semifinalen.

Citymannen ser nu en visshet ut för att göra Gareth Southgates Englandstrupp i sommar till EM.

billig fodboldtøj Inte bara det utan han kunde också tvinga sig in i start -XI på grundval av nuvarande form.

Eftersom Foden nu spelar före Sterling på klubbnivå är det inte uteslutet att den unge också kunde gå före honom för de tre lejonen.

Men innan Foden kan tänka framåt kommer han att ge allt för att hjälpa City att vinna sin första Champions League-trofé någonsin.

Det kan hävdas att de inte kommer att få en bättre chans att uppnå just det med Premier League -titeln som verkar vara avslutad.

PSG ser också ut att vara en kraft att räkna med dock efter att de slog ut innehavarna Bayern München över två ben.

Mauricio Pochettino kommer nu att återvända till England med Ligue 1 -sidan när de ser ut mot kanten City på vägen mot Istanbul.

Oavgjort kan nu faktureras som Mbappe kontra Foden som två av de mest spännande unga talangerna förbereder sig för att gå head-to-head om några veckor ...


Manchester United Trøje
Ruotsi Paita
maglia napoli
camiseta de España
magliette milan personalizzate
seconda maglia chelsea
liverpool drakt
magliette manchester united
prima maglia milan
magliette barcellona
Porto Trøje
 

Posted in: Shopping
Topics: fotbollströjor
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this