Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.

billiga fotbollströjor barn

trodde att han hade vunnit

Giampiero Venturas Azzurri stirrade ner i sin

giampiero venturas azzurri fotbollströjor landslag gruppledarna albanien

Italien krävde en sen straff från Daniele De Rossi för att tvinga fram oavgjort 1-1 mot Spanien i VM-kvalet i Turin på torsdag.

Giampiero Venturas Azzurri stirrade ner i sin första VM-kvalförlust på åtta år efter att Vitolo gett Spanien ledningen 10 minuter in i andra halvlek.

Spanien Em Tröja Sevillas ytterspelare fick en gåva när den italienske legenden Gianluigi Buffon kom ut för att rensa igenom Sergio Busquets" genom bollen, bara för att helt misshandla sin spark, vilket lät Vitolo avsluta i ett tomt mål.

Med åtta minuter kvar av ordinarie tid fick Italien en uppskov när Sergio Ramos fällde Eder i boxen, vilket tillät Roma-hjälten De Rossi att kliva upp och skicka Manchester United-målvakten David De Gea åt fel håll.

Uruguay Fotbollströja Barn Ciro Immobile trodde att han hade vunnit det för Azzurri i det döende stadiet, men hans mål avvisades med rätta för offside eftersom de europeiska tungviktarna fick nöja sig med en del av bytet.

Resultatet har båda sidor på fyra poäng från två grupp G-matcher, eftersom de sitter bakom Albanien som har satt den tidiga takten.

Italien möter Makedonien nästa gång i Skopje på söndag när Julen Lopeteguis La Furia Roja åker till Shkoder för att träffa gruppledarna Albanien.