Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
sracke189
by on January 7, 2022
337 views

2-3 minutes


billige fodboldtrøjer børn

Han overgik den tidligere rekordholder Emmanuel Adebayors tal

Børn Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Børn

men kane var ikke altid på salg af fodboldtrøjer niveau, vi har gjort"

Han har scoret 166 Premier League-mål i 251 kampe for Lilywhites. Men Kane var ikke altid på den hvide side af det nordlige London.

Da han voksede op, havde Kane det ikke nemt. Hans indledende forsøg hos Spurs var mislykket, men han fik en chance til efter at have imponeret i en kamp for Watford mod dem.

Børn Fodboldtrøjer Kane spillede først i Tottenham som fastholdende midtbanespiller, derefter i en angrebsrolle, før han blev forvandlet til den dødelige angriber, han er i dag.

Den engelske anfører ser ud til at nyde at spille mod sin barndomsklub, selvom sidste måneds North London-derby ikke gik helt efter planen, hvor Spurs bankede 3-1 af deres bitre rivaler.

Fodboldtrøjer Børn Han er den førende målscorer i North London-derbyer i alle turneringer med 11 mål i 13 kampe. Han overgik den tidligere rekordholder Emmanuel Adebayors tal på 10 i december 2020.

På trods af Spurs' igangværende trofætørke har Kane akkumuleret en række individuelle hædersbevisninger, herunder tre Premier League Golden Boot-priser og den samme anerkendelse ved verdensmesterskabet i 2018 i Rusland.

Han ligger femte på listen over Englands højeste målscorere, kun 12 efter den nuværende leder, Wayne Rooney. Med sine 28 forventes han at overgå Man Utd-legendens rekord i en ikke alt for fjern fremtid.

Efter kampen i går aftes fortalte Southgate til BBC Radio 5 Live, at England ikke spillede "på det niveau, vi har gjort".

inter tröja

Tottenham Hotspur Tröja

Posted in: Shopping
Topics: fodboldtrøjer
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this