Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
seddfck8d
by on May 9, 2021
137 views


Tottenham utnyttjade fotbollströjor junior
De röda djävlarna tog tidigt ledningen genom Bruno Fernandes, som gjorde mål från straffpunkten efter att Anthony Martial hade blivit foul inuti området.
Tottenham utnyttjade emellertid Martials röda kort för att ta slut på löpare, med hängslen från Son Heung-Min och Harry Kane, samt ytterligare strejker från Tanguy Ndombele och Serge Aurier, vilket gjorde det till en olycklig natt för Solskjaers lag.
Cavani uppfattas vara i staden före sitt drag, med Paris Saint-Germain-ikonen redo att gå med på en gratis transfer.
Jalkapallo Pelipaidat Lapsille
Och Alex Telles har blivit knäppt på väg till Carrington för att genomgå medicinska kontroller, med en avgift med Porto som kastas ut på söndag kväll.
voetbalshirts
Inga namn nämns men klubben har stort intresse för Dayot Upamecano, som spelade när RB Leipzig nådde Champions League-semifinalen förra terminen.
köpa fotbollströjor
Men medan United vill stärka sitt försvar kan de behöva nöja sig med vad de har. Och efter Tottenham-nederlaget kan det inte blidka fansen.
Harry Maguire är olyckligt ur form, med England-landsmannen som inte lever upp till klubbens höga standard tidigt denna säsong.
Och Eric Bailly hade en hemsk eftermiddag på sin första Premier League-start denna säsong, utan att återbetala Solskjaers tro.
fotbollströja
Den tidigare United-stjärnan Rio Ferdinand uppmanade nyligen klubben att underteckna en ny mittback istället för Jadon Sancho, som länge har varit deras prioriterade mål.
barn fotbollströjor
fotbollströjor tradera
fotbollströjor junior
fotbollströjor med tryck billigt
klassiska fotbollströjor
 

Posted in: Sports
Topics: fotbollströjor
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this