Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
gobbet869
by on May 21, 2021
184 views


den spanske klubben vil bestille fotballdrakter med etterforskningen
Arsenal-sjef Mikel Arteta sier at han er 'fullt fokusert' på å administrere klubben og er 'ekstremt glad' i Emiratene etter at han angivelig dukket opp som et potensielt ledermål for Barcelona.
Den spanske klubben vil avholde presidentvalget på søndag, og kandidaten Joan Laporta, som er favoritten til å bli valgt til en annen periode på Nou Camp, har angivelig identifisert Arteta som en potensiell erstatning for nåværende Barca-sjef Ronald Koeman.
Arteta var et produkt av Barcelonas akademi, men forlot i 2002 uten å gjøre en opptreden for klubben.
38-åringen pusset også opp sine trenermetoder i Manchester City under den tidligere Barcelona-sjefen Pep Guardiola, som Laporta utnevnte i 2008.
fotballdrakter
Arteta, som vant FA-cupen på slutten av sin første sesong med ansvaret, ble utnevnt til Arsenal-sjef i desember 2019 og vil ha to år igjen av sin nåværende avtale på slutten av denne kampanjen.
fotballdrakter barn
Tidligere Barcelonapresident Josep Maria Bartomeu ble løslatt tirsdag, en dag etter at han ble arrestert i en politiundersøkelse relatert til påstander om feil ledelse og forretningskorrupsjon.
En domstol i Barcelona sa i en uttalelse at Bartomeu, president mellom 2014 og 2020, og hans tidligere rådgiver Jaume Masferrer, hadde benyttet seg av sin rett til ikke å vitne i retten, og dommeren hadde sagt ja til deres foreløpige løslatelse.
Bartomeu var blant fire personer knyttet til klubben som ble arrestert mandag i det katalanske politiet kalte 'en etterforskning av påståtte forbrytelser knyttet til eiendom og den sosioøkonomiske ordenen'.
Barcelonas administrerende direktør Oscar Grau og juridiske tjenestedirektør Roman Gomez Ponti ble arrestert og senere løslatt mandag mens Bartomeu og Masferrer overnattet i en politistasjon i Barcelona.
fotbollströjor
Klubbens kontorer på deres stadion var en av fem eiendommer som politiet søkte under operasjonen.
maglie calcio
Operasjonen er i forbindelse med fjorårets 'Barcagate' -skandale, der klubbens tjenestemenn ble beskyldt for å starte en smørekampanje mot nåværende og tidligere spillere som var kritiske til klubben og Bartomeu.
Barcelona benekter anklager om at de hyret inn og betalt for mye for et selskap for å komme med negative kommentarer om sine egne spillere og motstandere på sosiale medier for å øke imaget til høytstående tjenestemenn, og sier de samarbeider med etterforskningen.

Posted in: Shopping
Topics: fotballdrakter
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this