Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
gobbet869
by on June 10, 2021
15 views

han ikke hadde mottatt direkte kontakt

 


Jurgen Klopp har oppfordretFotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakter, Fodboldtrøjer, Jalkapallo Pelipaidat
 

liverpool-eier john w henry billige fotballdrakter på nett må spille flere kamper

 

Jurgen Klopp har oppfordret Liverpool-fansen til ikke å slå på klubbens eiere, Fenway Sports Group, etter deres 'dårlige avgjørelse' om å registrere seg for den dømte europeiske Super League.

Liverpool-eier John W Henry sendte en offentlig unnskyldning til fansen, spillerne og Klopp for 'forstyrrelsen' forårsaket av deres avtale om å være et av de 12 grunnleggerne i utbryterkonkurransen, som kollapset innen 48 timer etter starten.

Jamie Carragher advarte FSG om at deres engasjement i Super League 'aldri ville bli glemt', men Klopp er håpefull at båndet i klubben ikke har blitt satt i fare uopprettelig.

fotballdrakter

Supportergruppen Spion Kop 1906 skrev et åpent brev til klubbens eiere torsdag for å kreve fansrepresentasjon i styret i et forsøk på å 'forhindre ytterligere skam og forlegenhet mot Liverpool Football Club'.

kjøpe fotballdrakter

Klopp sa at han ikke hadde mottatt direkte kontakt fra Henry siden klubben trakk seg ut på tirsdag blant utbredt fordømmelse fra spillet, særlig blant fans.

fodboldtrøjer

På spørsmål om det kan være noen positive sider fra sammenbruddet av den foreslåtte ESL fremover, gjentok Klopp sin motstand ved Champions League-reformen som ble enige om mandag.

Jalkapallo Pelipaidat

Det nye formatet, som starter i 2024, vil se at 36 klubber kvalifiserer for en utvidet første fase, noe som fører til at spillere må spille flere kamper.

fotbollströja barn eget tryck

paint brush

voetbalshirts

kopen voetbalshirts

fotbollskläder barn billigt

Posted in: Shopping
Topics: fotballdrakter
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this