Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
gobbet869
by on June 27, 2021
102 views

fotballdrakter

inspirere neste generasjon kvinnelige fotballspillere

 


I tillegg til den sosiale mediebevegelsen ved arrangementetsEngland Drakt, Nederland Drakt, Tyskland Drakt, Frankrike Drakt
 

i tillegg til den sosiale billig fotballdrakter ​​rett fra grasrotnivå

 

Med sikte på å inspirere neste generasjon kvinnelige fotballspillere, lover #SameGoals å levere en spesiell Puma-fotball i begrenset utgave til hver jente som deler en video som viser dem scorer - eller sparer - et mål om å øke lidenskapen og hjelpe henne å fokusere på å oppnå drømmene .

I tillegg til den sosiale mediebevegelsen ved arrangementets kjerne, har City Football Schools tidligere år vært vertskap for spesielle coachingklinikker for unge jenter over hele UAE som en del av kampanjen.

Serien vil dekke forretnings- og ledelsesperspektiver samt coaching og tekniske tips, som hovedtrener Gareth Taylor, administrerende direktør Gavin Makel, førstelagsspillere Caroline Weir, EsmeMorganandSamMewis tilbyr deres støtte.

england drakt

I tillegg vil det være en workshop med Puma der deltakerne vil lære om veksten av sportsklærmerker fra de som er kjernen i handlingen.

Nederland drakt

Med begrenset kapasitet er workshopene rettet mot alle som er interessert i fotballbransjen eller grasrotspillet etter først til mølla-prinsippet når City fortsetter sitt løfte og forpliktelse til å fortsette å utvide spillet.

tyskland drakt

Deltakere vil være pålagt å registrere seg på forhånd for å delta på workshopene, med påmelding på mandag på Manchester City-nettstedet.

frankrike drakt

Jeg har vært i posisjonen til de unge jentene som ønsker å spille fotball, og #SameGoals-kampanjen håndhever virkelig hvor mye Manchester City bryr seg om å dyrke kvinnens kamp, ​​rett fra grasrotnivå. '


 

Posted in: Shopping
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this