Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
behtarinseo
by on June 6, 2023
138 views

حمله فیشینگ یک روش تقلبی است که در آن هکرها سعی می‌کنند اطلاعات حساس و مهم افراد را مانند نام کاربری، رمز عبور، اطلاعات بانکی و اطلاعات شخصی دیگر را بدست آورند. در این نوع حمله، هکرها اغلب با استفاده از روش‌های اجتنابی، ایمیل‌های جعلی، پیام‌های متقلبانه و صفحات وب تقلبی، قربانی را به یک سایت تقلبی یا فرآیند تقلبی هدایت می‌کنند و سعی می‌کنند اطلاعات حساس را از آنان استخراج کنند.

برخی از انواع حملات فیشینگ عبارتند از:

فیشینگ ایمیل: در این نوع حمله، هکرها ایمیل‌های جعلی و متقلبانه ارسال می‌کنند که شامل لینک‌ها یا پیوست‌های مشکوک هستند. این ایمیل‌ها به طور کلی به عنوان پیام‌های اورژانسی یا ارتباط بانکی درآمده و قربانی را به صفحات وب تقلبی هدایت می‌کنند تا اطلاعات حساس را جمع آوری کنند.بهترین راه برای جلوگیری از این حمله ها ، استفاده از آنتی ویروس نود 32 اصلی است.

فیشینگ تلفنی: در این نوع حمله، هکرها با استفاده از تماس‌های تلفنی اغلب جعلی، سعی می‌کنند اطلاعات حساس را از قربانی بدست آورند. آنها ممکن است خود را به عنوان نمایندگان بانک‌ها، سازمان‌های دولتی یا شرکت‌های معتبر معرفی کنند و قربانی را ترغیب به ارائه اطلاعات حساس کنند.

فیشینگ وب: در این حمله، هکرها صفحات وب تقلبی یا سایت‌های جعلی را طراحی می‌کنند که شبیه به سایت‌های معتبر مانند بانک‌ها، شرکت‌های معروف یا سرویس‌های آنلاین باشند. آنها قربانی را به ورود اطلاعات حساس خود مانند نام کاربری و رمز عبور تشویق می‌کنند.

زمانی که آنتی ویروس نود 32 را با لایسنس یکساله نود 32 فعال می کنید ، آنتی ویروس به طور خودکار این گونه از سای تها را مسدود می کند.

فیشینگ اجتنابی: در این نوع حمله، هکرها از دام‌هایی استفاده می‌کنند که قربانی را به ورود اطلاعات حساس خود ترغیب می‌کنند. به عنوان مثال، ممکن است یک صفحه وب تقلبی نمایش داده شود که از قربانی می‌خواهد به‌روزرسانی سیستم خود را انجام دهد یا یک برنامه مشکوک را نصب کند.

فیشینگ اجتماعی: در این نوع حمله، هکرها با استفاده از اطلاعات اجتماعی قبلی درباره قربانی، سعی می‌کنند اطلاعات حساس را بدست آورند. آنها ممکن است از طریق شبکه‌های اجتماعی، گفتگوهای تلفنی یا ایمیل‌ها، با قربانی تعامل کنند و سعی کنند او را به ارائه اطلاعات حساس ترغیب کنند.

برای مقابله با حملات فیشینگ، مهم است توجه داشته باشید که اطلاعات خود را به دقت ارائه دهید، ایمیل‌ها و پیام‌ها را با دقت بخوانید و تشخیص دهید که آیا آنها معتبر هستند یا خیر، و از طریق لینک‌های مشکوک یا درخواست‌های ناشناس اطلاعات حساس را به اشتراک نگذارید. همچنین، استفاده از یک آنتی ویروس قوی که همچنان به‌روزرسانی شده است، می‌تواند در تشخیص و جلوگیری از حملات فیشینگ موثر باشد.

 

Posted in: Business
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this