Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
TeddyBear
by on February 17, 2022
126 views

Myte #1: Kjærlighet varer i tre år
Dette uttrykket dukket opp takket være boken med samme navn av Frederic Begbeder og filmen basert på denne romanen. Først et år med lidenskap, så et år med ømhet, og til slutt et år med kjedsomhet - denne utviklingen av hendelser venter hvert par, ifølge denne myten. Ved å tro på ham kan vi etter tre år overbevise oss selv om at kjærligheten har gått over. Og noe må gjøres. Og hva? Lete etter en ny kjærlighet, gjenopplive den gamle?

Faktisk har kjærlighet ingen foreldelsesfrist. Kjærligheten varer kanskje ikke lenge. Og kjærlighet er noe som er født ved felles innsats. Innsatsen for forståelse, aksept, respekt og tro på en kjær. Denne følelsen varer så lenge du er villig til å gjøre disse anstrengelsene, for dette er virkelig vårt bevisste valg.

Myte #2: Sex er bare akseptabelt etter x antall datoer.
Denne populære myten, inspirert av reglene i et patriarkalsk samfunn, er solid forankret i hodet til mange kvinner som er fast overbevist om at sex er en slags materie som direkte påvirker utviklingen av forhold. Derfor, før de inngår et intimt forhold med en partner, venter de en viss tid for ikke å virke for tilgjengelige / interesserte / desperate.

Faktisk spiller det ingen rolle hvor mange dater du har før sex. Det betyr bare om du vil ha sex eller ikke. Og det bør være gjensidig ønske. Hvis en mann har problemer, kan de enkelt løses ved hjelp av informasjon om bruk sildenafil & detaljert instruksjon

Posted in: Family & Home
Topics: relations
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this