Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
seddfck8d
by on May 19, 2021
307 views


england är värd för fotbollströjor nummer klara en slutspelsplats
England Women interimschef Hege Riise säger att hon vill se sina spelare anpassa sig till sin spelstil när de möter Nordirland på tisdag.
England är värd för Nordirland i en vänskapsmatch på tisdag i vad som kommer att bli lejoninnorna 'första internationella match på 11 månader.
Riise utnämndes till tillfällig chef i januari efter Phil Nevilles avgång för att bli huvudtränare vid David Beckhams Inter Miami.
maillot de foot
Efter att ha hållit sin första handfull träningspass på St George Park under helgen är Riise upphetsad av gruppens potential och säger att hon vill se hur de kan implementera hennes metoder efter bara några dagar tillsammans.
fodboldtrøjer
Lejoninnorna går in i tisdagens spel med Team GB-chefen som ännu inte utnämnts till kommande OS i Tokyo, innan valet av en slutlig OS-trupp med endast 18 spelare, jämfört med den nuvarande 21-kvinnliga truppen.
Englands kapten Houghton, som tillåter Jill Scott att ta armbandet för sitt 150: e utseende i England, säger att hela truppen är angelägen om att tjäna en plats i vad som är ett extremt konkurrenskraftigt lopp för 2021-spelen.
fotbollströja barn eget tryck
Nordirlands chef Kenny Shiels sa att han såg fram emot att se hur hans deltidsanställda matchar på tisdag mot 'Englands makt'.
köpa fotbollströjor
Shiels sida kommer att använda spelet på St George Park som förberedelse för deras tvåbenta Euro 2022-slutspelet i april mot en ännu inte utnämnd motståndare.
De vann sina sista fyra gruppkval och i sin senaste match i december slog de Färöarna 5-1 för att klara en slutspelsplats.

Jalkapallo Pelipaita RB Leipzig

Nyeste Napoli Fodboldtrøjer

Tanie Koszulka Ukraina

Juventus Shirt

Nueva Camiseta Eintracht Frankfurt

Posted in: Sports
Topics: fotbollströjor
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this