Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
155 views

Sutton klatrede til National

Fodboldtrøjer, Køb Fodboldtrøjer, Maglie Calcio Poco Prezzo, Camisetas Fútbol

oprykningsrivaler torquay køb fodboldtrøjer online ikke tvinge en udligning

Sutton klatrede til National League-topmødet med en 3-2 sejr over kæmpende Woking ved Gander Green Lane.

Oprykningsrivaler Torquay var ikke i aktion, da Sutton spillede deres spil i hånden og startede om aftenen to point fra Gary Johnsons side - men de udnyttede fuldt ud.

Forsvarer Louis John kom værterne foran i det sjette minut, da han vendte hjem et hjørne, da Sutton kontrollerede de tidlige bytter.

Fodboldtrøjer

Imidlertid håndterede angriberen Omar Bugiel inden for sit eget område efter et langt indkast fra Jack Cook for at give Charlie Cooper chancen for at udligne fra straffesparkspletten, hvilket han gjorde.

Køb Fodboldtrøjer

Værterne skulle have genvundet føringen i det 35. minut, da et hurtigt indkast fra Bugiel befri Donovan Wilson, og han fandt Harry Beautyman umarkeret i straffesparksfeltet, men midtbanespilleren på en eller anden måde raslede overliggeren fra seks yards.

maglie calcio poco prezzo

Beautyman blev nægtet tidligt i anden halvdel af Wokings målmand Craig Ross, før Wilson fyrede ned i nederste hjørne fra 20 yards for at genvinde føringen i det 51. minut.

Camisetas Fútbol

Syv minutter senere scorede David Ajiboye sit første mål siden januar, da han riflede ind fra kanten af ​​området for at forsegle de meget tiltrængte tre point.

Woking, som nu har hentet et point fra 12 ligakampe, greb en sen trøst gennem Joe Leslie i det 87. minut, men kunne ikke tvinge en udligning.