Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
sracke189
by on July 12, 2021
289 views

FODBOLDTRØJER
 


Mikel Artetas tredje underskrift efter at have afsluttet


 

Manchester City Tøj, Real Madrid Trøje, Fodboldtrøjer


 

aftalen vil gøre ham til fodboldtrøjer til børn tilbud økonomiske status betydeligt

 

Men rapporter har hævdet, at Gunners har aftalt en to-årig aftale med mulighed for et tredje år, og at sydamerikaneren flytter til Emiraterne med det samme.

Aftalen vil gøre ham til Mikel Artetas tredje underskrift efter at have afsluttet signaturerne fra Pablo Mari og Cedric Soares, hvis låneaftaler begge blev gjort permanente.

Og det vil se den spanske træner lande en erfaren bred fremad, da han ser ud til at tilføje mere erfaring til sit ungdommelige hold.

Den 31-årige brasilianske international, der fylder 32 søndag, producerede 11 mål og ni assists i denne sæson og kan spille på venstre fløj eller højre eller endda som nr. 10.

manchester city tøj

Siden hans klubrekordskifte til Catalonien er formen for Coutinho - Willians landsmand - faldet, og han har brugt denne periode på lån i Bayern München.

Og mens den 28-årige kunne være involveret for værterne og har produceret ni mål og otte assists i 34 kampe denne periode, fik Bayern muligheden for at underskrive ham fra Barca på permanent basis.

Den angribende midtbanespiller, der tidligere blev betragtet som en af ​​de bedste i Europa i Liverpool, er heller ikke med i Quique Setiens planer på Nou Camp og kunne derfor komme videre.

real madrid trøje

Coutinho var blevet knyttet til Arsenal og kunne fungere som en erstatning for den utilbørlige Mesut Ozil til at blive holdets nye chefskaber.

fodboldtrøjer

Men spejlet insisterer på, at londonerne kun kan gøre en aftale for en af ​​Willian eller Coutinho, og det er førstnævnte, som de tilsyneladende har valgt.

Coutinho ville koste mere i løn og ville også beordre et betydeligt lånegebyr, selvom Barca indvilligede i at subsidiere sin løn.

At underskrive ham om 12 måneders tid vil også kræve, at Arsenal sanktionerer et stort forbrug med økonomi spændt på Emiraterne.

På trods af det bekræftede de, at investering i Artetas førstelagshold stadig er en prioritet, da de søger at genoprette deres top-fire status - idet de tænker, at Champions League-penge vil forbedre deres økonomiske status betydeligt.












 

 

Posted in: Shopping
Topics: fodboldtrøjer
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this