Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
seddfck8d
by on August 8, 2021
142 views






billiga fotbollströjor

sakna torsdagens resa till tredje

 


Domaren Jesus Gil Manzano varnade



Matchtröjor Fotboll
 

domaren jesus gil manzano fotbollströjor junior e officiella utseende

 

Lionel Messi har fått ett förbud mot två matcher efter att ha fått utvisning för första gången i sin senior Barcelona-karriär i den spanska Supercopa-finalen på söndag.

Domaren Jesus Gil Manzano varnade för händelsen av VAR och efter att ha sett en omspelning på pitchside-monitorn beslutade han att ge Messi sina marschorder.

Kungliga spanska fotbollsförbundets tävlingskommitté sammanträdde på tisdag och ansåg att utmaningen var värd ett avstängning av två spel.

Messi kommer att sakna torsdagens resa till tredje division Cornella i Copa del Rey och söndagens La Liga-match på Elche matchtröjor fotboll. Skulle Barca slå Cornella, kommer han att återvända till en potentiell 16-dels-match i Copa del Rey nästa vecka och kommer också att vara tillgänglig för ligamatchen på Camp Nou mot Athletic, som slog Barca i söndagens final, den 1 januari. 31.

Messi hade bara tidigare avvisats tre gånger i sin yrkeskarriär och bara en gång på klubbnivå matchtröjor fotboll. Hans första röda kort kom i februari 2005 i en ligamatch för Barca B mot Pena Sport Maillot Foot Pas Cher 2021.

Han utvisades för sina protester efter att han inte fick en straff i de sista tio minuterna av matchen.

Senare samma år, i augusti, skickades han ut på sin debut i Argentina i en vänskapsmatch mot Ungern och han såg rött igen när han spelade för sitt land mot Chile i Copa America 2019.

Han hade emellertid aldrig fått utvisning för Barcas seniorlag förrän på söndag, med sitt första röda kort för klubben som anlände i hans 753: e officiella utseende.













 

Posted in: Shopping
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this