Looking for the old Kontakan site? It has been moved to Berkada.com.

Grow your friends list in Kontakan. Invite your friends to join our site! Click here to send an invitation.
gobbet869
by on July 9, 2021
215 views


FOTBALLDRAKTER
 


Golden Boot blev en omedelbar hit


 

Barcelona Fc Drakt, Tottenham Drakt, Fußballtrikots Günstig


 

colombia-landskampen james, lage egne fotballdrakter diskuterar den möjligheten

 

Everton-manager Carlo Ancelotti är hoppfull James Rodriguez återvänder till full kondition i tid för att möta Rotherham i FA-cupens tredje omgång den 9 januari.

Colombia-landskampen James, som senast uppträdde för Everton i 1-1 med Burnley i början av månaden, har missat sin sidas tidigare fem matcher med en kalvfråga.

2014 års VM-vinnare i Golden Boot blev en omedelbar hit på Goodison Park efter en imponerande start på säsongen, och Ancelotti säger att spelmakaren borde vara i form när Everton går in i säsongens FA Cup.

barcelona fc drakt

Ancelotti, som bekräftade att Everton-spedaren Richarlison är redo att möta West Ham på nyårsdagen, gav också en positiv uppdatering om konditionen hos den skadade duon Allan och Lucas Digne.

Allan drabbades av en hamstringskada i 2-0-segern i Leicester den 16 december, medan ett ankelproblem har hållit Digne ur spel under hela denna månad.

tottenham drakt

Ancelotti frågades också om sina tankar om beslutet att skjuta upp Evertons hemmamatch mot Manchester City på måndagen bara fyra timmar före avspark.

Fußballtrikots Günstig

Flytten berodde på ett ytterligare utbrott av Covid-19 bland stadens trupp, men Ancelotti accepterade allvaret i situationen och berömde Premier League protokoll.

Det ökande antalet fall av koronavirus under de senaste veckorna har lett till krav på två veckors avstängning, men Premier League säger att de inte diskuterar den möjligheten.

 

Posted in: Shopping
Topics: fotballdrakter
Be the first person like this
Be the first person to like this.
Be the first person like this